PARTILE CONTRACTANTE

SC FENDISSIMA SRL, cu sediul in Brasov, inregistrata la Registrului Comertului cu nr. J08/2878/2007, Cod unic de inregistrare RO 22628660, cu cont deschis la Banca Raiffeisen Brasov, in calitate de prestator de servicii, denumita in continuare VANZATOR si

Client, persoana fizica sau juridica, identificata cu datele mentionate si confirmate de acesta in comanda, ca parte integranta a acestui Contract de vanzare la distanta, denumit in continuare CUMPARATOR, au convenit la incheierea prezentului contract in urmatoarele conditii:

DEFINITII

– Vanzator  – SC FENDISSIMA SRL

– Cumparator – Persoana Fizica sau Juridica – ce plaseaza o comanda pe www.fendissima.ro

– Produse/Bunuri – toate produsele prezente pe acest magazine online

– Comanda – confirmarea comenzii plasate online de catre comparator, in sectiunea de finalizare a comenzii, in urma careia acesta va primi un document electronic ce va contine toate datele/ informatiile/specificatiile aferente. Cumparatorul isi exprima acordul pentru plata si receptionarea bunurilor comandate

– Contract – orice comanda plasata pe www.fendissima.ro, urmata de confirmarea vanzatorului

– Specificatii – toate mentiunile produselor/bunurilor precizate in comanda ferma

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Fendissima Studio & Spa utilizeaza urmatoarele modalitati de comunicare: prin email si telefonic. Cumparatorul este de acord cu acestea.

Comanda va contine toate datele necesare pregatirii produselor (specificatii/date complete de livrare/date de contact/alte mentiuni pe care cumparatorul le considera importante, iar vanzatorul le accepta telefonic sau in scris).

OBIECTUL CONTRACTULUI

Acesta este constituit de vanzarea/cumpararea produselor pe care clientul le-a comandat (numai prin magazinul online), conform tuturor specificatiilor prezente in comanda finala sosita pe platforma vanzatorului.

Pentru a putea finaliza o comanda pe www.fendissima.ro, este necesar sa introduci datele solicitate in campurile special create. Informatiile clientului trebuie sa fie conforme cu realitatea, acestea urmand a fi folosite in procesul de facturare/livrare.

Clientul confirma comanda numai dupa ce a luat la cunostinta si a acceptat toti prezentii termeni si conditii contractuale, precum si specificatiile acordarii/pierderii garantiei.

VALOAREA CONTRACTULUI

Valoarea prezentului contract este compusa din suma produselor comandate si cea a serviciului de transport, valoare care va fi acceptata de client inainte de plasarea comenzii.

PRETURI SI OFERTE

Preturile afisate pe www.fendissima.ro sunt exprimate in lei si exclud costurile de expediere (acestea urmand a fi calculate inainte de finalizarea comenzii).

Fendissima Studio & Spa va stabili regulamentul ofertelor periodice, inclusiv perioada de aplicabilitate, in limita stocului disponibil.

Orice pret/specificatii/oferte pot fi modificate fara notificare prealabila.

MODALITATI COMANDA – LIVRARE – PLATA

  • Modalitati comanda

Toate comenzile vor fi primite prin intermediul si pe platforma prezentului magazine online.

  • Modalitati plata

Ramburs la primirea coletului sau

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ai ales metoda de plata „Online prin card bancar „ este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

  • Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Conditii si modalitati predare produse si/sau livrare

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului urmatoarele variante de livrare, cu conditiile aferente mentionate in tabelul de mai jos:

Valoarea comenzii Modalitate de transport Timp estimat de predare produse Cost transport
peste 350 lei Fan Courier 48-72 ore Gratuit
Orice suma Ridicare personala din Brasov 48-72 ore Gratuit
0-350 lei Fan Courier 48-72 ore Conform check out

 

In cazul intarzierilor cauzate de problemele interne si de logistica ale societatilor de curierat, nu putem fi responsabili de prejudiciile cauzate de acestea. Daca exista nemultumiri fata de societatea de curierat, te rugam sa ne informezi la adresa office@fendissima.ro.

Disponibilitatea fizica a produselor se poate schimba, in anumite cazuri, inainte de a fi actualizata pe site, moment in care ne rezervam dreptul de a oferi solutii alternative (prin email), prin prezentarea unor produse  similare, ce necesita o reconfirmare a comenzii cu produsul inlocuitor din partea cumparatorului, in cazul in care acesta este de acord cu solutia oferita. Comenzile plasate in zilele nelucratoare, vor fi prelucrate in prima zi lucratoare.

In caz de indisponibilitate temporara a unuia sau mai multe produse, cumparatorul va fi instiintat in cel mai scurt timp.

Orice modificare asupra comenzii se poate aduce numai in cazul in care vanzatorul nu a finalizat pregatirea coletului, in vederea ridicarii acestuia de catre societatea de curierat.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

Vanzatorul este obligat si va respecta fiecare punct prevazut in prezentul contract, precum si specificatiile din comanda finalizata de catre cumparator. Acesta va respecta termenul de predare al bunurilor catre firma de curierat, cu exceptia situatiilor in care firma unul sau mai multe produse sunt in indisponibilitate temporara/permanenta.

Vanzatorul este obligat sa accepte solicitarile de retur ale cumparatorului, daca acesta va notifica in scris vanzatorul in termen de 20 zile lucratoare de la data receptiei bunurilor, la adresa de email office@fendissima.ro, urmand a se confirma returul si este obligat sa restituie contravaloarea bunurilor, exceptand costurile de curierat, in termen de 15 zile lucratoare de la data receptiei bunurilor.

Vanzatorul are obligatia de a emite documentele fiscale, documente care vor insoti bunurile, in coletul expediat catre cumparator.

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Cumparatorul se obliga sa citeasca, inteleaga si sa accepte prevederile acestui contract si recomandarile de utilizare/intretinere ale produselor, in pasul anterior al finalizarii comenzii.

Cumparatorul este obligat sa achite contravaloarea documentului fiscal si a taxelor de curierat, in momentul primirii coletului.

In caz de returnare a produsului, cumparatorul se obliga sa trimita bunul in aceleasi  conditii de ambalare, fara semne de uzura si/sau uzura mecanica, utilizare defectuoasa, cu toate documentele insotitoare primite initial.

Costurile de curierat, in caz de retur sau garantie, vor fi suportate de catre cumparator.

*Ne rezervam dreptul de a nu primi coletele retur fara notificare prealabila in scris la adresa de email office@fendissima.ro.

GARANTII

In baza prezentului contract, cumparatorul beneficiaza de garantia legala de conformitate, cum este reglementata prin dispozitiile Cap VI din Legea 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si toate drepturile si garantiile instituite in favoarea consumatorilor prin dispozitiile OG nr 21/1992, privind protectia consumatorilor.

POLITICA DE RETUR

Potrivit art. 4 litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 20 zile lucratoare de la primirea coletului. Singurele costuri care cad in sarcina cumparatorului sunt cele de curierat. Produsul/produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalajul original complet si toate documentele care l-au insotit).

Returnarea banilor se va face prin curier sau in contul bancar transmis de catre cumparator, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea coletului retur de catre vanzator.

Suma returnata va fi contravaloarea bunurilor, exceptand costurile de curierat (initial si de retur).

Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu art. 16 din legea 449/2003.

Garantia nu se aplica produselor care prezinta defecte datorate de nerespectarea recomandarilor de utilizare/intretinere, a neglijentei, accidentelor survenite sau a utilizarii neconforme.

DREPTURI DE AUTOR

Toate informatiile prezentate pe www.fendissima.ro reprezinta proprietatea SC FENDISSIMA SRL. Folosirea acestor informatii fara acordul nostru, se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentifici materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor, te rugam sa ne contactezi la office@fendissima.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE / PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele personale pe care ni le comunici, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul tau prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aidreptul sa te opuiprelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin e-mail la adresa office@fendissima.ro, sau la telefon 0742 331 079. Poti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii contractului. Prin lansarea comenzii, cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

ALTE MENTIUNI

Nici o fotografie existenta in prezentul magazin online nu creeaza obligatii comerciale. Asupra preturilor, ofertelor periodice, modelelor produselor si denumirilor/fotografiilor, pot interveni modificari fara nici un fel de notificare prealabila.

LITIGII / JURISDICTIE

Prin accesarea acestui magazin online, accepti ca acest contract la distanta si orice disputa legata de el, sunt guvernate de legile in vigoare ale Romaniei.

 PREVEDERI FINALE

In cazul in care, din orice cauza, una dintre clauzele din prezentul document, va fi gasita nula, aceasta nu va afecta valabilitatea tuturor celorlalte clauze stipulate. Odata cu lansarea comenzii online, cumparatorul accepta in totalitate Termenii si Conditiile contractuale prezente, valoarea lor fiind ca cea a unui contract valabil incheiat.

Odata acceptati acesti termeni si conditii contractuale, cumparatorul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce survin din achizitionarea produselor de pe acest magazin online, www.fendissima.ro.